Welk verhaal heb jij te vertellen?

Wat voor tekst jij ook nodig hebt: je wil dat het verhaal in jouw stijl verteld wordt. Op jouw toon. Ook als je het schrijven overlaat aan een freelance tekstschrijver. Het gaat immers om joúw boodschap. 

Wat wil je overbrengen op jouw lezer?

Tegelijkertijd wil je dat jouw verhaal aansluit bij je lezer. Een goede tekst grijpt, triggert, geeft een gevoel van herkenning. 

Ik zoek een...

Tekstschrijver

Wat je ook op papier moet zetten... van converterende online copy tot onderzoeksrapport. Twist & Turn verdiept zich in jouw bedrijf en het doel van jouw tekst.

Ghostwriter

Je hebt veel te vertellen, maar zelf niet de tijd of skills om het goed op papier te krijgen. Een ghostwriter doet het voor jou. Alsof je het zelf hebt geschreven!

Storyteller

Wist je dat mensen geen feiten onthouden, maar wél verhalen? In alles schuilt een verhaal. Niet alleen in jou, maar ook in je bedrijf of merk. Het is de basis van jouw communicatie.

Creatieve schrijver die nieuwsgierig is naar jou

Mijn naam is Yvonne van den Nieuwenhuizen. Schrijven doe ik al van jongs af aan, en sinds 2013 ook als freelance schrijver voor opdrachtgevers zoals jij. 

Ik hou van mooie verhalen, kan goed luisteren en heb een open, avontuurlijke en onderzoekende kijk op de wereld. Dat zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in wat jij te vertellen hebt. Om dit vervolgens te vertalen in tekst die raakt.

Waar je mijn woorden zoal kan vinden: